Dit is mijn geheime project samen met Marlies!

Een aantal maanden geleden ben ik met Marlies van Marlies Dusseljee Design een hele gave samenwerking aangegaan. En nu is eindelijk het moment daar dat we kunnen vertellen wat we gaan lanceren in 2021:

We zijn een community gestart voor vrouwelijke startende ondernemers, genaamd Business Boosters by MM. Marlies en Marleen dus 😉

Het leven als ondernemer is niet altijd even makkelijk. En soms is het ook gewoon best eenzaam. Niemand om echt je successen mee te delen of met je mee te denken bij nieuwe uitdagingen of lastige klanten. Wat we vooral misten was een groep gelijkgestemde ondernemers waar je praktische en dagelijkse dingen mee kan delen. We merkten dat we wel veel steun hadden aan elkaar. Onze expertise op het gebied van online en offline zichtbaarheid willen we graag delen met startende vrouwelijke ondernemers. Dat is wat we doen in deze community. Het is een besloten groep op Instagram met dagelijkse super praktische tips in 6 terugkerende thema’s en gezamenlijke brainstorms. Ondernemers kunnen sparren en advies vragen. We zorgen dat je trots kan zijn op de uitstraling van je website en social media en je wordt onderdeel van een groep ambitieuze dames met soortgelijke dromen.

Waarom alleen vrouwen?

Het is onze missie om te zorgen dat meer vrouwen financieel zelfstandig zijn. Feit blijft dat 52% van de Nederlandse vrouwen zichzelf niet financieel kan onderhouden. Dus als je partner wegvalt om wat voor reden dan ook, dan heb je dus een probleem. En dat moet anders vinden wij. Daarom gaan we juist vrouwen empoweren bij het groeien van hun bedrijf.

Marlies en ik ken elkaar al meer dan 15 jaar van onze studie en zijn goed bevriend. Sinds Marlies in Dubai woont is ze ook voor zichzelf begonnen als grafisch en online ontwerper. Het bijzondere aan dit project is dat we elkaar deze zomer nog hebben gezien in Nederland, maar dat het idee hier na is ontstaan en we het volledig op afstand van elkaar hebben gerealiseerd. Met tijdsverschil!

Helaas hebben we dus nog geen business foto’s van ons samen. Zodra COVID dit toelaat, dan gaan we dit gelijk regelen. Voor nu doen we het met deze prachtige illustraties! Ben je benieuwd of wil je meer weten? Kijk op onze site!

2 reacties op “Dit is mijn geheime project samen met Marlies!”

  1. Hele mooie website, en een heel leuk initiatief.
    Gefeliciteerd en heel veel succes er mee.

Reacties zijn uitgeschakeld.