Succesvolle stage van Lidewij Heikoop

Ik was heel verrast toen ik begin september 2020 werd gebeld door Lidewij of ze stage mocht komen lopen bij mij. Ik ben ZZP-er, kan je daar รผberhaupt wel stage lopen? En hoe moest dat dan corona-wise? Ik kon toch geen spatscherm tussen ons in plaatsen, terwijl ik haar goed wilde begeleiden… Maar Lidewij zag geen problemen en ik kwam om in het werk, dus ze kwam als geroepen. Haar portfolio overtuigde me gelijk om haar diezelfde dag nog aan te nemen.

Lidewij deed in Utrecht de richting Mediavormgeving Grafisch Vormgeving. In haar laatste jaar moest ze een half jaar stage lopen en door corona was het een extra grote uitdaging om aan een goede plek te komen. Het duurde een week voordat ik mijn thuiskantoor er op had aangepast, maar al snel daarna startten we in mijn nieuwe kantoor.

Lidewij heeft ontzettend veel goed werk voor me geleverd en ik heb gelukkig haar ook veel kunnen bijbrengen. Na haar stage hebben we zelfs afgesproken dat ik haar ook nog inhuur als ik opdrachten heb die ik aan haar kan uitbesteden. Lidewij, bedankt!