Hier een greep uit de mooie complimenten die ik mocht ontvangen.

Wat anderen zeggen

Bedankt voor jouw super hulp voor het Stadshart. Ik heb het idee dat het nog nooit zo goed is gegaan. Dat komt mede door jouw creatieve en ontzorgende inzet. Fijn dat je zo’n warm hart hebt voor ons mooie stadje. Fijn ook dat je mij achter de vodden zit. Bedankt daarvoor. 

Richard Stouthart - Voorzitter BIZ Vereniging Stadshart Woerden

Via het project 8uuroverwerken met ik in contact gekomen met Marleen. Zij presenteerde een campagne voor werving van jonge mannelijke vrijwilligers en daar waren wij zo enthousiast over dat wij haar gelijk betrokken hebben bij de uitvoering van de campagne. Inmiddels heeft Marleen onze gehele huisstijl verfrist en diverse uitingen voor ons verzorgd. Marleen is betrokken, flexibel en denkt op prettige wijze van A tot Z mee. Een plezierig persoon om mee samen te werken. 

Joyce de Haan - Projectleider Jong Perspectief

Marleen is een energiek persoon die als geen ander de wensen van haar klant kan vertalen in een prachtig design. De creativiteit straalt van haar af en het is leuk om met haar te brainstormen. Ik ben zeer tevreden over het logo dat zij voor mijn bedrijf Pitch Queen heeft ontworpen. 

Nathalie Mangelaars - Eigenaar Pitch Queen

Marleen heeft het logo ontworpen voor mijn bedrijf. Wat ik heel erg bijzonder vind, is dat ik mezelf meteen herkende in haar eerste ontwerpen. Marleen is als geen ander in staat om te luisteren naar wat ik wil, wie ik ben en vragen te stellen om zo een helder beeld te krijgen. Het resultaat was dan ook dat haar eerste ontwerpen een schot in de roos waren. Ze bewaakt het traject daarnaast zorgvuldig en zorgt voor punctuele afronding. 

Judith Warmerdam - Judith Warmerdam Training & Coaching

Nogmaals bedankt voor jouw hulp met het geboortekaartje. We zijn super tevreden. Ik vind het echt fantastisch wat je hebt gedaan. Ik houd van elk detail. Het kaartje past zo goed bij ons! 

Gisele Garcia

Heel blij met mijn logo! Marleen luistert goed naar je wensen, en is tegelijkertijd ook niet bang om haar expert opinie te geven. Dat maakt dat ik nu goed voor de dag kom bij (potentiële) opdrachtgevers. Ze heeft passie en inzet voor wat ze doet, en is tegelijkertijd van alle markten thuis als het gaat om visuele en online representatie.

Nicoline Vaartjes - Eigenaar ArCeS Advies