Ik deel graag mijn kennis met jou

Kennisbank

Hoe kies je het juiste lettertype?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom investeren in je huisstijl?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

In 6 super simpele stappen je eigen WordPress website

Je website bouwen hoeft niet moeilijk te zijn. Doorloop de 6 stappen en in no-time heb je een professionele website staan voor jouw bedrijf.

5 elementen voor een converterende website

Het is niet altijd duidelijk waar bepaalde informatie moet komen te staan op je website. Dit resulteert meestal in een warrige en minder gebruiksvriendelijke website. Dus, met jouw ideale klant in gedachten, volgen hier enkele van onze ideeën over welke elementen een website moet hebben. En, net zo belangrijk, waar je ze plaatst om een optimale gebruikerservaring te creëren.

Ik heb een logo voor mijn bedrijf, ben ik nu klaar?

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je wilt je merk op een aantrekkelijke manier presenteren aan jouw doelgroep, maar waar begin je nou? Je denkt: “Ik heb al een logo voor mijn bedrijf: ben ik nu klaar?” Wat heb je verder nog meer nodig? We leggen het graag aan je uit.

Hoe zet je de structuur van je website op?

Een sitestructuur is de basis voor het creëren van een geweldige gebruikerservaring. Bovendien helpt het om beter te scoren in Google. Want zonder in te gaan op de technische details, waardeert Google dit ook heel erg. Maar hoe zet je de structuur van je website op? Dat kan je heel gemakkelijk zelf doen zonder enige kennis van software. In de volgende stappen leggen we je uit hoe.

Wat zegt de kleur van je logo over jouw bedrijf?

Je bent druk bezig met het bouwen aan je eigen merk. Super goed! Ik neem je mee in de psychologie van kleuren en waar je rekening mee moet houden. En ik leg je uit hoe je de beste kleuren voor je logo kunt kiezen en hoe je de gewenste indruk maakt.

Hoe je als ondernemer langdurige vindbaarheid bereikt met jouw bedrijf!

Je wilt aan de slag wilt met het verbeteren van je vindbaarheid. Ik geloof dat je als ondernemer meer zelf kunt dan je denkt. En één van die dingen is je online vindbaarheid verbeteren. Dat hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, zelfs niet als je helemaal geen technische skills bezit. Als je start met het stap voor stap toepassen van de tips die ik geef, wordt jouw website gegarandeerd beter zichtbaar.

ebook over starten en goeien van een webshop
Ebook - 7 praktische tips voor het starten en groeien van een webshop

In oktober 2019 startte ik de webshop tuttiWOOD. Binnen een jaar had ik meer dan 1000 producten verkocht en ben ik een hele ervaring rijker! Ik deel graag mijn ervaringen en learnings met jou in mijn ebook! 

Jouw content marketing strategie in 9 stappen

Je hebt je huisstijl staan en je website en nu zit je te wachten op je eerste klant. Maar hij komt niet. Wil je je merk verstevigen en zorgen dat jouw (potentiële) klanten naar jou op zoek gaan, start dan met he opzetten van een content marketing strategie. 

Zo maak je een social media strategie

Kost het onderhouden van jouw social media op dit moment jouw ook zoveel tijd? Dan is het tijd om je social media strategie uit te gaan denken. Dit doe je NADAT je een content marketing strategie hebt uitgewerkt.