In het kort

Over Marleen

Meer dan 10 jaar ervaring!

Ik ben designer, ondernemer, online specialist én een aanstekelijke optimist. Het is mijn missie om samen met jou het perfecte design te creëren.

Geboren in 1986 en opgegroeid in Brabant. Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft. Ik woon nu met mijn man John en dochter Liselot in Woerden. Wanneer ik niet aan het creëren ben, vind ik het heerlijk om te koken, te lezen of naar de sauna te gaan.

Voor dat ik full-time ondernemer werd, heb ik gewerkt aan mooie projecten in marketing en IT voor grote klanten als Coolcat, America Today, PostNL, Buma Stemra en Essenza Home. 

Door mijn brede marketingervaring in de corporate wereld kan ik je adviseren op verschillende vlakken van communicatie naar jouw klanten. Ook denk ik graag met je mee over digitale oplossingen, van webshop tot social media. Voor een nieuwe huisstijl, promotiemateriaal of een advertentie op maat kun je bij mij terecht. Ik ga graag voor je aan de slag.

Ik ben een positief en nuchter persoon. Dus bereid je voor op een down-to-earth samenwerking. Zonder al te veel designer-talk. We gaan samen aan de slag om voor jou een design, logo of website te creëren waar jij blij van wordt. 

Het ontstaan van Tutti Creations

Het is een uit de hand gelopen hobby.

Mijn passie voor grafisch ontwerpen startte al in mijn studententijd, waarin ik in mijn vrije tijd graag bezig was met het vormgeven van kaarten, fotoboeken en uitnodigingen. Mijn eerste opdracht kwam van een collega van mijn studentenbaantje in 2010, die vroeg of ik een logo wilde ontwerpen voor een nieuw bedrijf wat hij aan het opzetten was. Sindsdien is Tutti Creations een feit. De opdrachten daarna bleven volgen en inmiddels werk ik full-time met erg veel plezier aan mijn onderneming. 

In 2019 ontmoette ik Carola van Bemmelen die ook Industrieel Ontwerpen studeerde in Delft, maar we kende elkaar niet van die tijd. Onze paden kruisten elkaar door de geboorte van onze dochters. Uit onze gezamenlijke passie voor ontwerpen is tuttiWOOD ontstaan. Dit is een webshop met houten decoratieve producten. 

Versterken door samenwerken

Partners

Ik geloof erin dat iedereen moet doen waar hij het beste in is. Mijn sterke punten zijn grafisch vormgeven en structuur aanbrengen. Daarom werk ik graag samen met een team van professionals die mij ondersteunen op diverse vlakken. 

Patricia van Hall

Patricia is een echt mijn steun en toeverlaat voor het project Stadshart Woerden. Voor dit project kenden we elkaar nog niet, maar dit blijkt een perfecte match. Met haar Buro Fudge ontwikkelt ze samen met Lieke ideeën en concepten die blijven plakken. 

www.burofudge.nl

Judith de Waardt

Schrijven is een vak en dat beheerst Judith als geen ander. Wil je communicatie tot een next level brengen, dan schakel ik Judith in! Zij maakt jouw teksten nog aantrekkelijker. Altijd SEO-proof en passend bij jouw doelgroep. Zowel voor online als offline. 

www.detekstfactory.com

Daan van Lierop

Daan is echt een cameraheld! Hij begon al op zijn 9e met video’s maken. Bewegend beeld wordt tegenwoordig steeds belangrijker in je communicatie, dus ik ben blij met hem samen te kunnen werken! 

www.zoomproductions.nl

Marlies Dusseljee

Marlies ken ik al heel lang en ik ben heel blij met haar te kunnen samenwerken. Qua kennis en kunde zijn we erg aan elkaar gewaagd, maar het is erg fijn om in de pieken op iemand terug te kunnen vallen. Vanuit Dubai doet zij haar werk altijd tot in de puntjes verzorgd.

www.marliesdusseljee.com