In het kort

Over Marleen

Creatief en technisch

Ik ben een positief en nuchter persoon met een passie voor techniek en creëren

Geboren in 1987 en opgegroeid in Brabant. Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft. Ik woon nu met mijn man John en dochter Liselot in Woerden. 

Voor dat ik full-time ondernemer werd, heb ik het geluk gehad te mogen werken aan mooie projecten in marketing en IT voor grote klanten als Coolcat, America Today, PostNL, Buma Stemra en Essenza Home. 

Door mijn brede marketingervaring in de corporate wereld kan ik je adviseren op verschillende facetten van communicatie naar jouw klanten. Ook denk ik graag met je mee over digitale oplossingen, van webshop tot social media. Voor een nieuwe huisstijl, promotiemateriaal of een advertentie op maat kun je bij mij terecht. 

Het ontstaan van Tutti Creations

Het is een uit de hand gelopen hobby.

Mijn passie voor grafisch ontwerpen startte al in mijn studententijd, waarin ik in mijn vrije tijd graag bezig was met het vormgeven van kaarten, fotoboeken en uitnodigingen. Mijn eerste opdracht kwam van een collega van mijn studentenbaantje in 2010, die vroeg of ik een logo wilde ontwerpen voor een nieuw bedrijf wat hij aan het opzetten was. Sindsdien is Tutti Creations een feit. De opdrachten daarna bleven volgen en inmiddels werk ik full-time met erg veel plezier aan mijn onderneming. 

In 2019 ontmoette ik Carola van Bemmelen die ook Industrieel Ontwerpen studeerde in Delft, maar we kende elkaar niet van die tijd. Onze paden kruisten elkaar door de geboorte van onze dochters. Uit onze gezamenlijke passie voor ontwerpen is tuttiWOOD ontstaan. Dit is een webshop met houten decoratieve producten.