In het kort

Over Marleen

Meer dan 10 jaar ervaring!

Ik ben designer, ondernemer en online specialist. Het is mijn missie om samen met jou het perfecte design te creëren.

Geboren in 1986 en opgegroeid in Brabant. Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft. Ik woon nu met mijn man John en dochter Liselot en Floortje in Woerden. Wanneer ik niet aan het creëren ben, vind ik het heerlijk om te koken, te lezen of naar de sauna te gaan. 

Voor dat ik full-time ondernemer werd, heb ik gewerkt aan mooie projecten in marketing en IT voor grote klanten als Coolcat, America Today, PostNL, Buma Stemra en Essenza Home. 

De looks van jouw bedrijf, daar ga ik mee aan de slag. Opvallend, onderscheidend en passend bij jouw bedrijf, zodat jij geen business misloopt door een verouderde look en jij kan blijven groeien. 

Waarom Tutti?
Tutti betekent ‘van alles’ in het Italiaans. Van flyer tot visitekaartje. Van poster tot logo. En ook voor het maken van een website draai ik mijn hand niet om. Van alles dus!

Het ontstaan van Tutti Creations

Het is een uit de hand gelopen hobby.

Mijn passie voor grafisch ontwerpen startte al in mijn studententijd, waarin ik in mijn vrije tijd graag bezig was met het vormgeven van kaarten, fotoboeken en uitnodigingen. Mijn eerste opdracht kwam van een collega van mijn studentenbaantje in 2010, die vroeg of ik een logo wilde ontwerpen voor een nieuw bedrijf wat hij aan het opzetten was. Sindsdien is Tutti Creations een feit. De opdrachten daarna bleven volgen en inmiddels werk ik al 3 jaar full-time met erg veel plezier aan mijn onderneming. 

Ondanks mijn passie voor IT, heb ik geleerd dat programmeren mij geen energie geeft. Ik vond het jammer dat ik geen websites kon maken voor mijn klanten, want dit past mooi in het verlengde van het opfrissen van de looks van je bedrijf. Totdat er een paar jaar geleden eindelijk goede pagebuilders kwamen, waarmee je met drag en drop je website kon maken zonder codetaal. Ik werk graag met de pagebuilder Elementor. Hierdoor ben je na oplevering van de website onafhankelijk van een webdesigner. Je weet zelf hoe het werkt, hoe je aanpassingen doet en je kunt zelf kiezen hoe je website eruit ziet. 

Dit wist je vast nog niet over mij

Weetjes

Versterken door samenwerken

Partners

Ik geloof erin dat iedereen moet doen waar hij het beste in is. Mijn sterke punten zijn grafisch vormgeven en online marketing. Daarom werk ik graag samen met een team van professionals die mij ondersteunen op diverse vlakken. 

Carola van Bemmelen

In 2019 ontmoette ik Carola van Bemmelen die ook Industrieel Ontwerpen studeerde in Delft, maar we kende elkaar niet van die tijd. Onze paden kruisten elkaar door de geboorte van onze dochters. We werken graag samen voor diverse projecten. 

www.bemdesign.nl

Patricia van Hall

Patricia is een echt mijn steun en toeverlaat voor het project Stadshart Woerden. Voor dit project kenden we elkaar nog niet, maar dit blijkt een perfecte match. Met haar Buro Fudge ontwikkelt ze samen met Lieke ideeën en concepten die blijven plakken. 

www.burofudge.nl

Judith de Waardt

Schrijven is een vak en dat beheerst Judith als geen ander. Wil je communicatie tot een next level brengen, dan schakel ik Judith in! Zij maakt jouw teksten nog aantrekkelijker. Altijd SEO-proof en passend bij jouw doelgroep. Zowel voor online als offline. 

www.detekstfactory.com

Daan van Lierop

Daan is echt een cameraheld! Hij begon al op zijn 9e met video’s maken. Bewegend beeld wordt tegenwoordig steeds belangrijker in je communicatie, dus ik ben blij met hem samen te kunnen werken! 

www.zoomproductions.nl