Tijd voor wat nieuws?

Nieuwe website op basis van WordPress

Toe aan een (nieuwe) site?

Ik help je graag bij het maken van een effectieve website of converterende webshop op basis van WordPress. Wat is WordPress? WordPress is de software waarmee je je site bouwt. Met deze software kun je gemakkelijk je teksten en afbeeldingen kunt beheren. WordPress is gratis en gebruiksvriendelijk en de helft van alle websites is hiermee gemaakt. Het biedt ontzettend veel mogelijkheden en wordt vaak ge-update, zodat je beschermd blijft. 

Zelf controle over jouw website

Ik vind het belangrijk dat je zelf ook de website kunt aanpassen, dus daarom werk ik met een pagebuilder. Het is simpelweg elementen uitkiezen en slepen naar de juiste positie. Hierdoor houd jij zelf de controle en flexibiliteit om jouw website te blijven aanpassen. Zo blijft jouw website meegroeien met jou als ondernemer. 

Ik werk met een WordPress pagebuilder genaamd Elementor. Na de oplevering leg ik je uit hoe alles werkt en krijg je een handleiding. Kom je er zelf niet uit, dan help ik je natuurlijk graag!

De aanpak

Hoe gaat het proces?

– We bespreken eerst jouw wensen en aanlevering van de content (teksten en afbeeldingen). De intake kan fysiek of telefonisch plaatsvinden. 

– Aan de hand van jouw wensen ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw site. 

– Als je helemaal tevreden bent over de stijl zijn er nog twee correctierondes tot het definitieve ontwerp. 

– Ik leg je uit hoe je je eigen site kan onderhouden en aanpassen.

Wat is het resultaat?

– Een effectieve website of webshop waar je weer jaren mee vooruit kan. Geschikt voor op mobiel en tablet. 

Voorbeelden ontworpen websites

Neem een kijkje op de site van: Vakdrogist Stouthart in Woerden, Stadshart Woerden, ABC-service, het Plein in Woerden, Toko1950 uit Woerden, Abrahamse Advies, B-Styled. Ook heb ik de volgende webshops ontwikkeld:  webshop voor Signed by Marije, webshop voor Studio Hypnobirthing.

Kies vandaag nog voor optimale online zichtbaarheid!

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website?

Een website met 5 pagina's

Zodat alle belangrijke informatie erop staat

Passend bij jouw bedrijf en huisstijl

Zodat het een geheel is

Vanaf 2000 euro

Achteraf betalen op factuur

Ik reageer binnen 1 dag.

Toen ik klaar was met de opleiding tot HypnoBirthing docent was ik zo enthousiast dat ik een Instagram account opende en via die weg gelijk van start ging! Ondanks dat ik een vliegende start had ondervond ik na een aantal maanden het gemis van een website. Maar een website? Waar begin je dan? WordPress, Wixx iedereen raadde mij weer iets anders aan.

Maar toen was daar Marleen! Zij nam al mijn twijfels weg en nam mij aan mijn hand mee het proces door. Dit was precies wat een leek als ik nodig had. Geen enkele vraag was te gek en Marleen zorgde voor een fijne en duidelijke communicatie. Tussendoor hadden we via zoom contact zodat ik de vorderingen kon zien. Ik heb de gehele samenwerking met Marleen als ontzettend fijn ervaren. Ze is erg kundig en luister goed naar de wensen van de klant, daardoor was ik bij de eerste overview al erg enthousiast! Zelfs na de oplevering van de website stond Marleen klaar voor al mijn vragen. Het uiteindelijke resultaat ben ik ontzettend trots op en krijg ik veel complimenten over! 

Ik zou Marleen dan ook echt aan iedere (startende) ondernemer aanbevelen.

Henrietta -

Studio Hypnobirthing