Kan jouw website wel een update gebruiken?

Quick scan van je website / webshop

Hoe werkt dat dan precies, een quick scan?

Ik heb bijna 10 jaar online ervaring met websites en webshops en kan jou goed adviseren hoe we jouw site nog beter kunnen maken. Hoe wordt jouw site beter gevonden? Wat is een logische structuur van de site? Hoe krijg je mensen zo ver dat ze wat kopen? Dit blijft wel maatwerk, want elke site is weer anders. 

De aanpak

Hoe gaat het proces?

– We bespreken eerst jouw wensen en uitdagingen met betrekking tot jouw website of webshop (fysiek of telefonisch) 

– Afhankelijk van waar jouw uitdagingen en wensen liggen, ga ik op zoek naar verbeterpunten op de site. Dit kan zijn op het vlak van conversie (hoe zorg ik ervoor dat de klanten bij mij gaan kopen), SEO (hoe komt mijn site hoger in de Google resultaten), etc. 

Wat is het resultaat?

– Ik stel een lijst van verbeterpunten voor je op met de prijs wat dat gaat kosten. 

Voorbeelden websites

Kies vandaag nog voor een frisse look!

Is jouw website toe aan een update?

Een lijst van verbeterpunten

Inclusief een richtlijn voor de kosten hiervoor.

Practische en bruikbare tips voor je website

Ik zorg ervoor dat je gelijk aan de slag kan met de tips.

200 euro

Achteraf betalen op factuur

Ik reageer binnen 1 dag.