E-books met praktische tips voor ondernemers

Gratis ebooks

Ik deel graag mijn kennis over ondernemen met jou!

Elk jaar komen er zo’n 200.000 zzp’ers bij. Hoeveel het aantal sterk groeit, zijn er ook veel die weer afvallen. Bijna de helft van de ondernemers stopt binnen 5 jaar. 

Ik heb in 10 jaar ondernemen veel ervaring opgedaan en deel graag mijn kennis met de nieuwe generatie ondernemers. Daarom hieronder wat ebooks om je als ondernemer op weg te helpen met wat verschillende uitdagingen. 

Je bent zelfstandig ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde ervaren, maar ook omdat je weet dat je waardevolle kennis te bieden hebt. Maar op dit moment ben je vooral druk met het uitvogelen met wat er op je website moet komen (als je die al hebt) en je bent al een week bezig met het uitzoeken van je huisstijl.

Zelfstandig ondernemer klinkt alsof je er alleen voor staat. Maar hoe fijn is het als je een netwerk van vrouwelijke (sorry mannelijke ondernemers, jullie doen het over het algemeen beter dan de dames, dus we richten ons op vrouwen) startende ondernemers om je heen hebt die net als jou aan het bouwen zijn aan hun bedrijf. 

"Zelfstandig ondernemer dat klinkt alsof je er alleen voor staat. Binnen 5 jaar stopt bijna de helft van de ondernemers met hun onderneming. Het is mijn drive om mensen te zien groeien, dus ik help graag anderen met ondernemen. In de e-books vind je praktische tips en in het netwerk empoweren Marlies en ik startende vrouwelijke ondernemers."
Ebook Webshop7 praktische tips

In oktober 2019 startte ik de webshop tuttiWOOD. Inmiddels hebben we meer dan 1000 producten verkocht en zijn we een hele ervaring rijker! Ik deel graag mijn ervaringen en learnings met jou in mijn ebook! Wil je het ebook ‘7 praktische tips voor het starten en groeien van een webshop’ ontvangen, laat je gegevens achter, dan mail ik het naar je toe.

Wat anderen van het e-book zeggen

Marieke van Meurs
‘Hele handige tips met veel technische tips, erg bruikbaar voor onze studenten.’

Nadine de Heer
‘Prettig leesbaar en mooie toegankelijke tips!’

Nicoline Vaartjes
‘Een goede mix van praktisch toepasbaar, eigen ervaring en humor.’

Jasmijn Mioch
‘Super duidelijk, mooi vormgegeven en heel praktisch. En helemaal niet lang en dat is juist heel fijn.’

Sandrin Gergheanu
‘Het is een no-nonsens lijst van adviezen. Zoiets is lastig te vinden in een markt waar iedereen 7 tips geeft in 500 nutteloze pagina’s.’

Thijs van Oorschot
‘Super leuk ebook. Goede praktische tips om snel aan de slag te gaan!’